Wie zijn wij

Waarom HOME-RAAMDECORATIE? Met 30 jaar ervaring

HOME-RAAMDECORATIE is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken en leveren van kwalitatief hoogwaardige raamdecoratie tegen een zeer scherpe prijs. Wij bieden service en kwaliteit op hoog niveau en al onze producten worden geleverd op maatwerk.


Voor elk raam en iedere ruimte bieden wij voor u de perfecte oplossing. Op onze webshop vindt u een grote collectie van A-merken. Met onze expertise van meer dan 30 jaar zijn wij instaat om voor elk raam een passende oplossing te vinden.

 • Meer dan 208.000 klanten gingen je voor
 • Nu bestellen, binnen 6-8 werkdagen in huis
 • Nederlands familiebedrijf sinds 1991
 • Veilig shoppen en alles opmaat
 • Milieu en sociaalbewust ondernemen
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Meet- en montageservice
 • 8 jaar garantie op alle raamdecoratie
 • 100% tevredenheidsgarantie

Showroom Home Raamdecoratie

Bolstoen 2

1046 AT Amsterdam

info@home-raamdecoratie.nl

Kantoor Home Raamdecoratie

Weesperstraat 50

1398 XZ Muiden

info@home-raamdecoratie.nl

 

  Nederlands familiebedrijf sinds 1991

  Als familiebedrijf uit Amsterdam vormen respect en duurzaamheid de solide basis van ons bedrijf. Bij HOME-RAAMDECORATIE nemen we de volle verantwoordelijkheid van de productie tot aan de consument.

  Milieu en sociaalbewust ondernemen

  Het mooie aan milieubewust ondernemen is dat je altijd een nieuwe uitdaging hebt om je volledig in vast te bijten. Dat is ook hoe we het voor ons zien, iedere keer een nieuw project om ons op te richten. Zo laten we de rest van Nederland zien dat het mogelijk is om een verschil te maken.

  Meer dan 208.000 klanten gingen je voor

  Heb je een rolgordijn nodig voor je studentenkamer? Of wil je alle ramen van je huis bekleden? Bij HOME-RAAMDECORATIE zijn we er voor iedereen. We maken voordelig 100% maatwerk raamdecoratie van hoge kwaliteit, speciaal voor jou. Jouw nieuwe raambekleding wordt niet op maat gezaagd of geknipt, zoals bij vele andere webshops.

  Beste prijs-kwaliteitverhouding

  HOME-RAAMDECORATIE biedt het grootste assortiment raambekleding en raamdecoratie tegen de laagste prijzen van Nederland en België!

  Klinkt goed? Bekijk dan vooral even onze vacatures. Of stuur een open sollicitatie. We houden van eigenzinnig. Zeiden we toch al?

  Wij zijn een jong bedrijf met een kantoor in Amsterdam. Je komt terecht in een jong en enthousiast team. In ons bedrijf heerst een informele sfeer, waarbij je de ruimte krijgt om je te kunnen ontwikkelen. Eigen inbreng en ideeën worden zeker op prijs gesteld!