Raamdecoratie voor je bedrijf 

Naast raambekleding voor particulieren levert Home Raamdecoratie ook gordijnen, jaloezieën en horren op maat aan bedrijven. Juist op je werkplek – waar je een groot gedeelte van je week doorbrengt – is het belangrijk om gezelligheid, sfeer en privacy te creëren. Home Raamdecoratie is gespecialiseerd in maatwerk en kijkt graag mee naar de raambekleding die het beste past binnen de wensen van het bedrijf.  

Persoonlijk advies 

Wij bieden persoonlijk advies en komen graag langs om de mogelijkheden voor de juiste raamdecoratie te bespreken. Onze specialist neemt de verschillende opties door, adviseert in het maken van de juiste keuzes maar neemt ook jouw wensen, ideeën en natuurlijk het budget mee in het besluitvormingsproces. De juiste maten worden direct opgenomen en de bestelling binnen enkele weken geleverd. Indien gewenst komen onze monteurs ook langs om de raambekleding te bevestigen en wordt het hele proces van a tot z uit handen genomen.  

Over Home Raamdecoratie 

Home Raamdecoratie is een dynamisch familiebedrijf, gespecialiseerd in het maken van kwalitatief hoogwaardige raamdecoratie. Geheel op maat en tegen een competitieve prijs.  

Met 30 jaar aan ervaring weten wij voor ieder kozijn passende raamdecoratie te creëren, gemaakt van duurzame materialen en hoge kwaliteit. Onze raambekleding gaat dan ook jaren mee en met een groeiend team aan vakmensen weten wij onze klanten altijd te kunnen voorzien van het beste advies voor ieder raamkozijn.  

 

Ook een raamdecoratie- adviseur inschakelen voor jouw bedrijf? Mail dan naar info@home-raamdecoratie.nl en we nemen zo snel mogelijk contact op voor het maken van een afspraak! 

Raamdecoratie-voor-bedrijven

Hier vindt u ons

Bolstoen 2B, 1046 AT Amsterdam
info@home-raamdecoratie.nl
Kunnen we je helpen? De meeste van onze antwoorden vind je bij de veel gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Voor bedrijven