Overgordijnen zijn de ultieme sfeer-bepalers in huis. Met een rijke gordijnstof verandert een ruimte al snel in een aangeklede woon-of slaapkamer zonder veel extra details nodig te hebben. Daarnaast gaan overgordijnen zonlicht en inkijk tegen, en houden ze je woning ook nog eens behaaglijk warm.

overgordijnen

Voor iedere ruimte in huis

Al worden overgordijnen voornamelijk gebruikt in de slaapkamer vanwege het verduisterende effect, zijn ze geschikt voor vrijwel iedere ruimte in huis. Combineer je overgordijnen in de woonkamer met vitrage of vouwgordijnen bijvoorbeeld en sluit ze 's avonds voor volledige privacy. Op zoek naar een gordijn met meer lichtinval en minder zwaarte? Maak dan een keuze uit onze collectie inbetween gordijnen; deze zijn net iets lichter dan overgordijnen maar bieden meer privacy dan vitrage.

Bekijk onze online collectie Overgordijnen

Meer weten over vitrage & inbetweens ? Lees er alles over in onze blogpost!

Het kan lastig zijn om online te bepalen welk gordijn het beste in jouw ruimte past. Wij bieden dan ook de mogelijkheid om vooraf meerdere kleurstalen te bestellen in onze webshop, geheel gratis en vrijblijvend!

overgordijnen op maat

Ruime keuze aan overgordijnen

Onze selectie aan overgordijnen groeit met de dag. Zo voegen we regelmatig nieuwe kleuren toe aan ons assortiment en is het mogelijk om uit 3 verschillende plooien te kiezen (enkel, dubbel of wave). Voor hulp bij het inmeten vind je tips en visuele ondersteuning op onze pagina meetinstructies.

Zodra je gordijnen besteld zijn worden ze op maat bij je thuis afgeleverd, klaar om direct opgehangen te worden. Benieuwd welke opties in raamdecoratie we nog meer hebben? Neem dan een kijkje op onze pagina ‘raambekleding op maat’ of maak gebruik van ons advies op afstand, waarbij 1 van onze medewerkers je telefonisch op weg helpt met de raamdecoratie die het beste bij jouw ruimte(s) past.