Raamdecoratie Montage

Na het bestellen van je raambekleding bij Home Raamdecoratie, worden jouw gordijnen, jaloezieën en/of horren geheel op maat thuis afgeleverd. Het monteren van onze raambekleding is zo gedaan en uiteraard begeleiden we je hiermee van begin tot eind. Zo kun je binnen no time genieten van jouw nieuwe aankoop! 

Het monteren van raamdecoratie

De raambekleding op maat van Home Raamdecoratie is heel eenvoudig te monteren. Om het nóg iets makkelijker te maken leveren we standaard een montagehandleiding mee waarbij we je stap voor stap begeleiden in het proces van monteren. Zo kan het bijna niet fout gaan! Voordat je zover bent, is het natuurlijk wel van belang de juiste maten door te geven zodat jouw raamdecoratie op maat precies past. Gebruik hiervoor onze meetinstructies of meethulp op afstand en het opmeten wordt een fluitje van een cent.  

Gebruik maken van onze montageservice

Laat jij toch liever je raamdecoratie monteren door een professional? Ook daar kunnen we je mee helpen! Kies voor de montageservice van Home Raamdecoratie en wij garanderen dat je raambekleding snel en deskundig thuis wordt gemonteerd.  

De montage van onze raamdecoratie wordt uitgevoerd door monteurs met jarenlange ervaring. Zij rijden heel Nederland door en monteren daarnaast ook raambekleding in België. De prijs voor raamdecoratie-montage bedraagt €32,- per item plus €59,50 voorrijkosten. 

Interesse in onze montageservice? Je hoeft in dit geval alleen maar de montage-optie aan te vinken bij het plaatsen van je bestelling. Eén van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak.  

 

Nog vragen over montage, meten of gewoon benieuwd naar onze collectie raambekleding? Vul dan ons contactformulier in of neem een kijkje in onze webshop!  

Bekijk onze collectie raamdecoratie