MEETHULP OP AFSTAND

Er zitten veel voordelen aan het online bestellen van raamdecoratie: je hoeft de deur niet uit, bestelt kleurstaaltjes vooraf, en het is niet nodig om 30 verschillende winkels af te gaan voor het perfecte gordijn.  

Nu is het bij het bestellen van raamdecoratie op maat wel belangrijk om vooraf de juiste maten door te geven. Zo kunnen wij er bij Home Raamdecoratie voor zorgen dat jouw gordijnen, jaloezieën en/of horren helemaal naar wens en perfect passend thuis worden afgeleverd. Dit kan nog wel eens spanning opleveren; heb ik geen foutje gemaakt bij het opmeten en waar moet ik precies allemaal rekening mee houden?

meten

Meetinstructies & hulp op afstand 

Allereerst hebben wij voor onze gehele collectie raamdecoratie duidelijke meetinstructies opgesteld. Hierin nemen we jou stap voor stap mee in het meetproces en laten we zien waar je op moet letten. Toch nog vragen over het opmeten? Maak dan gebruik van onze meethulp op afstand 

De professionals van Home Raamdecoratie helpen jou graag; nadat je onderstaand formulier hebt ingevuld neemt 1 van hen binnen 2 werkdagen contact met je op om al jouw vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het opmeten van de kozijnen. Het is handig om je vragen alvast in het formulier uiteen te zetten en wellicht wat foto's toe te voegen (niet verplicht), zodat onze adviseur je optimaal kan assisteren.  

Naast hulp bij het opmeten, kan Home Raamdecoratie ook assisteren bij het monteren van jouw raamdecoratie of het beantwoorden van eventuele andere vragen. Benieuwd naar onze collectie raambekleding? Neem dan gewoon een kijkje in onze webshop 

Meethulp op afstand aanvragen

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het opmeten van jouw kozijnen? Vul dan onderstaand formulier in (en voeg eventueel wat foto's toe). Onze adviseur belt je binnen 2 werkdagen en biedt persoonlijk, vrijblijvend en gratis advies!