Kleurstalen gratis aanvragen bij Home Raamdecoratie

Online bestellen is handig en is – zeker sinds de start van Covid19 – ontzettend populair geworden. Hoe makkelijk dat je vanuit je luie stoel alle gewenste gordijnen, jaloezieën en horren bestelt zonder stad en land af te hoeven struinen en 30 verschillende winkels te bezoeken?  

Nadeel van online shoppen: je voelt en ziet de gewenste producten niet fysiek voordat je besluit een bestelling te maken. Daar heeft Home Raamdecoratie wat op gevonden. Bij ons vraag je gratis kleurstaaltjes aan voor al je gewenste producten. Dit kan dus voor onze gehele collectie gordijnen maar óók voor de selectie hordeuren en jaloezieën.  

Bestel je kleurstalen makkelijk en snel 

Onze gehele collectie raamdecoratie is terug te vinden in de webshop. Hier selecteer je het product en de kleur waar je interesse naar uit gaat en bestel je een kleurstaaltje met 1 druk op de knop. Zo makkelijk is het! Wij bezorgen je kleurstalen binnen 2 werkdagen thuis, uiteraard is het mogelijk om staaltjes van meerdere producten te bestellen.  

Direct naar de webshop

 

Meer weten over onze producten, materialen en werkwijze? Neem dan contact met ons op, we beantwoorden met plezier al je vragen!  

Kleurstalen