Jaloezieën voor veel of weinig lichtinval

 
Op zoek naar jaloezieën? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Jaloezieën zijn de ideale keuze als je zelf de maximale controle wilt behouden over lichtinval, privacy en doorkijk van binnen naar buiten. Extra handig bij jaloezieën is de mogelijkheid om ze naar voren of achteren te kantelen. Bij het kantelen naar achteren geniet je wel van daglicht in huis maar kunnen passanten niet naar binnen kijken. Op deze manier profiteer je van optimale privacy!
Jaloezieën  Jaloezieën  
 
Jaloezieën 

 

Houten of aluminium jaloezieën 

Jaloezieën zijn in verschillende materialen verkrijgbaar, voor het creëren van een geheel eigen woonstijl in verschillende ruimtes van het huis. Voor een strakke uitstraling kies je voor aluminium, heel handig bijvoorbeeld voor in de keuken en badkamer aangezien de lamellen vochtbestendig zijn. Door het dunne maar sterke materiaal zijn aluminium jaloezieën bovendien een lichtgewicht optie, en daarnaast zijn ze ook nog eens makkelijk schoon te houden. Onze collectie aluminium jaloezieën vind je hier 
Ga je toch liever voor een iets rijkere en luxe look? Neem dan eens een kijkje bij onze collectie houten jaloezieën in verschillende maten en kleuren. Perfect voor in de woonkamer!  
Jaloezieën op maat 
Ieder kozijn is anders en standaard jaloezieën passen dan ook vaker niet dan wel. Voorkom kieren of extra zaag-taferelen en kies voor de perfecte afwerking met onze jaloezieën op maat. In onze webshop bestel je jouw raamdecoratie geheel naar wens. Zo bepaal je zelf de kleur, plaatsing (in of op de dag) en bedieningslocatie. Hulp nodig bij het opmeten van je jaloezieën? Maak dan gebruik van onze meetinstructies of meethulp op afstand. Met onze jaloezieën op maat past jouw raamdecoratie straks naadloos in je interieur.  
jaloezieen-op-maat

Hoge kwaliteit 

Heb je al een favoriet in ons assortiment gevonden? Met onze jaloezieën schaf je gegarandeerd producten van hoge kwaliteit aan. Wij werken direct vanaf de eerste stap met zorg aan jouw bestelling en klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Heb je vragen over het opmeten of bestellen, of zoek je advies op maat? Neem gerust contact op zodat we je kunnen helpen bij het vinden van de beste jaloezieën voor jouw woonwensen.