Op zoek naar houten jaloezieën? Home Raamdecoratie heeft een prachtige collectie jaloezieën van verschillende soorten hout die geheel op maat wordt gefabriceerd. Onze jaloezieën zijn van hoogwaardige materialen gemaakt, die duurzaam zijn verkregen en lang meegaan.  

jaloezieën

De voordelen van houten jaloezieën op maat

Met jaloezieën bepaal je zelf hoeveel licht en inkijk je toelaat in je woning. Met het bedieningskoord draai je gemakkelijk de horizontale lamellen de juiste kant op, waarmee ze zich op elkaar aansluiten voor verduistering of zich openen voor meer lichtinval. Het hout van de lamellen geeft iedere woning een luxe uitstraling en de verschillende kleuren brengen elk hun eigen sfeer met zich mee.  

Bekijk onze online collectie Houten jaloezieën

Door houten jaloezieën op maat te bestellen, kom je niet voor verrassingen te staan en wordt je raamdecoratie kant en klaar bij jou thuis afgeleverd. Geen gedoe meer met zelf zagen of afsnijden dus! Kun je wel wat hulp gebruiken bij het inmeten van je kozijnen? Maak dan gebruik van onze online meetinstructies. 

jaloezieen-op-maat

Houtsoorten jaloezieën 

Onze jaloezieën zijn in twee verschillende houtsoorten verkrijgbaar. Voor een natuurlijke look in je woonruimte kies je voor bamboe, deze lamellen worden in een aantal smaakvolle natureltinten aangeboden. Daarnaast is het ook mogelijk te kiezen voor lindehout. Doordat deze houtsoort goed gelakt kan worden, zijn onze lindehouten jaloezieën beschikbaar in een nog groter kleurenpalet. Ga je voor een strak effect met zwart of kies je toch voor een naturellook?  

Afgezien van het type houtsoort, is het ook mogelijk een keuze te maken in de dikte van de lamellen. Zo biedt Home Raamdecoratie lamellen van 35mm, 50mm en 65mm. Naast houten jaloezieën, is het natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor de aluminium variant. Onze collectie aluminium jaloezieën vind je hier 

Jaloezieën