Hoe werkt het inmeten door een adviseur van HOME RAAMDECORATIE?

Onze adviseurs komen kosteloos en vrijblijvend langs in heel Nederland. De adviseur geeft advies over de juiste product keuze en helpt met kiezen van de kleur die past bij jouw interieur. en wensen. Daarna meet hij of zij de ramen in en stelt een vrijblijvende offerte op.

Vraag direct een gratis adviesafspraak aan

Vul het formulier in met jou contact gegevens om een gratis adviesafspraak aan te vragen. Je kunt kiezen voor advies aan huis, waarbij op locatie alles wordt opgemeten. Ook kunnen we je helpen via onze online meethulp. We helpen graag, ook op afstand.

Dé voordelen van een gratis adviesafspraak:

  • Advies van een professional 
  • De juiste inmeting van uw raamdecoratie
  • Direct contact met je eigen adviseur
  • Het is gratis zonder verplichtingen

advies aan huis

Raamdecoratie advies aan huis of op uw kantoor

De adviseur heeft direct de mogelijkheid om uw interieur én de plaats van de raambekleding te zien. Een passend advies kan daarom alleen op locatie worden gegeven en hoort bij Home Raamdecoratie standaard bij de introductie.
Dát is de filosofie achter Home Raamdecoratie. Op afspraak komen we met ons complete assortiment bij u langs voor raamdecoratie advies aan huis.

Raamdecoratie advies zonder verplichtingen

Maar naast een goed interieuradvies heeft Hom Raamdecoratie nog veel meer voordelen. Zo bent u tot niks verplicht, wij rekenen bijvoorbeeld geen voorrijkosten. Van het geven van advies, naar het uitzoeken van de geschikte producten in uw interieur, tot het opmeten voor de vrijblijvende prijsopgave. Zo bent u in één keer klaar. 

Een adviesafspraak, hoe gaat het te werk?

Je hebt een van onze collega's gesproken en de afspraak staat in de agenda ingepland, super dat we langs mogen komen! Nu is het tijd om alvast wat voorbereidingen te treffen! Lees & bekijk al onze handige blogs vol inspiratie op onze inspiratieblog en vraag gratis kleurstalen aan van jouw favoriete raamdecoratie

De dag van de afspraak

Op de dag van de afspraak belt de raamdecoratie specialist je even om te laten weten dat hij of zij er bijna is. Als de specialist er is, dan hoort hij tijdens de afspraak graag om welke ramen het gaat, welke wensen er zijn en neemt hij alle mogelijke opties met je door. Tijdens de afspraak wordt er meteen een offerte gemaakt waardoor je direct weet op welke totaalprijs de vrijblijvende offerte is uitgekomen. Is alles in orde? Dan kun je bestellen en mag je jouw nieuwe raamdecoratie binnen 7 – 10 werkdagen bij je thuis verwachten!

Hier vindt u ons

Bolstoen 2, 1046 AT Amsterdam

Weesperstraat 50, 1398 XZ Muiden
info@home-raamdecoratie.nl
Kunnen we je helpen? De meeste van onze antwoorden vind je bij de veel gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Gratis advies aan huis