Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen (ook wel bekend als roljaloezieën) zijn een moderne combinatie van jaloezieën en rolgordijnen. Dit veelzijdige type gordijn bestaat uit banen transparante stof en banen verduisterende of semi-transparante stof. Deze banen wisselen elkaar af in de open stand, maar kunnen met een handige koordbediening ook voor elkaar geschoven worden. Daarbij is het mogelijk te kiezen voor zo veel overlapping als maar gewenst. Met duo rolgordijnen kun je dus perfect controle houden over zowel privacy als lichtinval. 
 duo gordijnen

Een praktische keuze 

Duo rolgordijnen zijn naast stijlvol ook erg praktisch. De bediening gaat via één koord, en de ‘jaloezieën’ verzamelen geen stof zoals bij traditionele jaloezieën wel het geval is. Ook kun je, net zoals met een gewoon rolgordijn, ook nog kiezen om het gordijn volledig omhoog te rollen of juist op precies de gewenste hoogte uitgerold te laten. Door de verschillende opties in kleur kun je met rolgordijnen alle kanten op en kiezen voor een speelse, strakke of juist serene look.  

Duo rolgordijnen op maat bestellen 

Bij Home Raamdecoratie bestel je je duo rolgordijnen geheel op maat. Wat houdt dit in? Dat je in de webshop makkelijk en snel jouw voorkeuren en gewenste maten doorgeeft, waarna wij aan de slag gaan met de productie. Onze duo rolgordijnen worden dus pas gemaakt op het moment dat we jouw order binnen hebben, waardoor we garanderen dat deze geheel naar wens en kant & klaar geleverd worden. Hulp nodig bij het opmeten van jouw kozijnen? Neem dan eens een kijkje bij onze online meetinstructies of neem contact op met één van onze medewerkers voor meethulp op afstand 
duo rolgordijnen

Hoge kwaliteit 

Wij leveren duo rolgordijnen van hoge kwaliteit. Al onze raamdecoratie is afkomstig van Europese partners en gemaakt van duurzame materialen, zodat ze lange tijd meegaan. Er worden daarnaast wekelijks nieuwe kleuren en opties toegevoegd aan onze webshop waardoor onze collectie zich blijft uitbreiden. Nog niet helemaal zeker waar je voor gaat? Vraag dan gratis kleurstalen aan in onze webshop en wees er op deze manier zeker van dat je de juiste keuze maakt! 
Duo rolgordijnen