Bezorging

Jouw raamdecoratie of kleurstalen inmiddels besteld in de webshop? Dan gaan wij aan de slag om je pakket zo snel mogelijk te kunnen bezorgen! 

Wat zijn de verzendkosten?  

Voor iedere levering rekenen wij standaard verzendkosten van €7,95. Deze kosten vervallen wanneer je gebruik maakt van onze montageservice. In dit geval neemt de monteur namelijk jouw raamdecoratie met zich mee, en hoeven er geen extra verzendkosten afgerekend te worden.  

Wat kan ik verwachten van de bezorging?  

Home Raamdecoratie levert 100% maatwerk, waardoor er geen kant-en-klare producten klaarliggen die direct de deur uit kunnen. Wij streven er echter wel naar om iedere order binnen 10-18 dagen op maat gemaakt te hebben en bij onze klanten af te kunnen leveren. 

Onze bezorgers behandelen jouw pakket met alle aandacht en zorgvuldigheid die het verdient. Bespeur je toch een beschadiging aan jouw bestelling? Neem het dan wel in ontvangst, maar stuur ons binnen 7 dagen een mailtje inclusief foto's van de beschadiging en een korte omschrijving. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om dit op een correcte manier af te handelen.  

Indien je niet thuis bent wanneer je raamdecoratie bezorgd wordt, laten wij een briefje achter om een nieuwe afspraak te maken. Uiteraard is het altijd mogelijk je pakket op een alternatief adres te laten bezorgen, bijvoorbeeld op je werk of bij familieleden.  

Onze bezorgers leveren jouw raamdecoratie conform de Covid19 voorschriften vóór de deur af. Heb je een handje nodig met het bevestigen van je raambekleding? Dat kan ook, maak dan gebruik van onze montageservice 

Kan ik mijn raambekleding retourneren? 

Onze raamdecoratie wordt voor iedere bestelling op maat gemaakt, vandaar dat wij speciale voorwaarden hanteren als het aankomt op retourneren. Benieuwd hoe het zit met de raamdecoratie waar jij je oog op hebt laten vallen? Neem dan contact op met onze klantenservice om de voorwaarden en het retourproces te bespreken!  

Gratis kleurstaaltjes aanvragen 

We begrijpen dat het fijn is om stoffen en materialen te kunnen voelen en zien voordat je een bestelling plaatst. Het is bij Home Raamdecoratie dan ook mogelijk om gratis kleurstaaltjes aan te vragen, voor al onze producten. Bekijk hier onze collectie! 

 Naar de webshop