Maatwerk van HOME RAAMDECORATIE

Ieder raam en kozijn is anders, wat veelal leidt tot frustratie bij het aanschaffen en ophangen van raamdecoratie. Want hoe vaak is het al niet voorgekomen dat je zelf nog aan het zagen/knippen/naaien bent geslagen omdat het nét allemaal niet paste? Gordijnen die over de grond slepen, jaloezieën die te veel zijlicht doorlaten, vitrage wat niet goed aansluit...zonde van je inrichting en de moeite die je hebt gedaan om passende raamdecoratie uit te zoeken en aan te schaffen!  

Maatwerk volledig afgestemd op jouw wensen 

100-maatwerk

Bij Home Raamdecoratie doen we niet aan kant-en-klaar. Al onze raamdecoratie, of het nu gaat om gordijnen, jaloezieën of horren, worden pas onder handen genomen op het moment dat er een order binnenkomt via onze webshop. Tijdens je bestelling stel je jouw gewenste product helemaal zelf samen op basis van jouw wensen. Zo maak je onder andere de keuze uit:  

  • Gewenste kleur  
  • Gewenste (gordijn) plooi 
  • Gewenste aantal delen 
  • Gewenste plaatsing (in of op het kozijn) 
  • Gewenste bedieningslocatie  
  • Gewenste cassette 

Daarbij is het uiteraard van belang om de juiste maten door te geven zodat de geleverde raamdecoratie perfect in je kozijn zal passen We snappen dat je hierbij wel wat hulp kunt gebruiken en hebben om deze reden uitgebreide meetinstructies opgesteld:  

Nog steeds niet helemaal zeker van je kunnen? Laat één van onze adviseurs je dan begeleiden en maak gebruik van ons meetadvies op afstand! Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw raamdecoratie perfect past en compleet naar wens is.  

Nooit meer zelf aan de slag 

We zijn met z'n allen tegenwoordig drukker dan ooit en besteden onze kostbare tijd het liefst aan de dingen die we leuk en belangrijk vinden. Hier hoort het op maat maken van raamdecoratie waarschijnlijk niet bij. De professionals van Home Raamdecoratie nemen deze taak daarom ook graag van jou over en zorgen ervoor dat jouw gordijn/hordeur/vitrage geheel ‘af’ aan huis wordt geleverd. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om voor een kleine bijdrage gebruik te maken van onze montageservice. Makkelijker wordt het niet!  

 

Benieuwd naar onze collectie raamdecoratie? Neem een kijkje in onze webshop en vraag vrijblijvend en gratis een aantal kleurstaaltjes aan!  

Naar de webshop