Raamdecoratie Blog

Checklist voor het inrichten van je nieuwe huis

Een nieuw huis inrichten kan leuk maar ook stressvol zijn; waar te beginnen? Met deze checklist helpen we je op weg en wordt het inrichten van je huis een project waar je zin in krijgt! 
Lees meer

Studentenkamer inspiratie: welke raambekleding kies je?

Op zoek naar inspiratie voor de inrichting van je studentenkamer? Met de juiste raambekleding tover je jouw kamer om tot de plek waar je je het meeste thuis voelt!  
Lees meer

Wat zijn inbetweens?

Tijdens de zoektocht naar gordijnen ben je de term ‘inbetweens’ waarschijnlijk al een aantal keer tegengekomen. Maar wat zijn inbetweens? En hoe verschillen inbetween gordijnen met vitrage? We leggen het hier uit!  
Lees meer

Raamdecoratie ophangen | In de Dag of Op de Dag

Het ophangen van raamdecoratie kan zowel in de dag als op de dag. Het is belangrijk om de verschillen goed te begrijpen zodat je vooraf precies weet welke afmetingen je nodig hebt voor bijvoorbeeld je jaloezieën of rolgordijnen. 
Lees meer

Wat is vitrage?

Vitrage is een populaire keuze voor raamdecoratie. Maar wat is vitrage nou precies? En in welke ruimte in huis komt vitrage het meest tot zijn recht? We zetten hier de antwoorden op een rij en behandelen daarnaast de verschillen tussen vitrage, inbetweens en overgordijnen. 
Lees meer

Gordijnplooien | Welke opties zijn er?

Een enkele, dubbele of misschien wel wave plooi – wat is de beste keuze voor jouw gordijnen op maat? We zetten hier de verschillen uiteen en lichten toe welke plooi waar het meest tot zijn recht komt.
Lees meer