Raamdecoratie Blog

Raambekleding reinigen | Hoe houd je je raamdecoratie schoon?

Vlek in je vouwgordijnen? Vuil op je jaloezieën? Lees hier wat de beste manieren zijn om jouw raambekleding te reinigen!
Lees meer

5 tips voor een hotel chique interieur

Met een aantal basistips is het voor iedereen mogelijk thuis een hotel interieur te creëren. Vind hier onze 5 tips voor een hotel chique interieur, uiteraard met extra nadruk op luxe raamdecoratie!
Lees meer

Checklist voor het inrichten van je nieuwe huis

Een nieuw huis inrichten kan leuk maar ook stressvol zijn; waar te beginnen? Met deze checklist helpen we je op weg en wordt het inrichten van je huis een project waar je zin in krijgt! 
Lees meer

Studentenkamer inspiratie: welke raambekleding kies je?

Op zoek naar inspiratie voor de inrichting van je studentenkamer? Met de juiste raambekleding tover je jouw kamer om tot de plek waar je je het meeste thuis voelt!  
Lees meer

Wat zijn inbetweens?

Tijdens de zoektocht naar gordijnen ben je de term ‘inbetweens’ waarschijnlijk al een aantal keer tegengekomen. Maar wat zijn inbetweens? En hoe verschillen inbetween gordijnen met vitrage? We leggen het hier uit!  
Lees meer

Raamdecoratie ophangen | In de Dag of Op de Dag

Het ophangen van raamdecoratie kan zowel in de dag als op de dag. Het is belangrijk om de verschillen goed te begrijpen zodat je vooraf precies weet welke afmetingen je nodig hebt voor bijvoorbeeld je jaloezieën of rolgordijnen. 
Lees meer
Showing 1-6 van 8 Resultaten